søndag 22. november 2009

Enda en solnedgang:)Enda en av solnedgangene som har vært i høst, uredigerte bilder rett fra kameraet dette og, er ikke så veldig glad i å redigere bilder merker jeg:), og syns egentlig at uredigerte bilder er de fineste, men innimellom så er det greit å gjøre noen små justeringer og forandre litt.
4 kommentarer:

 1. No mått æ bærree si d, de tollskrokk!!! like flink som meg??? nå har jeg da hørt det å..., bare en mega amatør skal du vite, nesten helt fersk med kamera jo, og dine bilder er slettes ikke dårligere nei, det er bare du som ikke ser det :-))

  Vakre himmelbilder, det får vi på denne årstiden ja, når ikke tåka ligger alt for tykk gjennom dalføret da. Vakre farger, uten tvil.

  Utrolig fotte hunder du har under her, og jeg kjentes med ett litt trist, for vokst opp med en golden retriver ja, men den døde nok desverre i en alder av 14 år. Det skal jeg si deg var en god vennå ha i ungdomsåra. Fikk servert mang en trist kjærlighetshistorie den, om en rindaling som jeg hadde vansker for å få på kroken, he he

  Ha en kjekk mandag kveld kjære navnesøster.

  SvarSlett
 2. Hei..fant deg inne på en annen Anne side her.
  Mange kjempefine himmelbilder du har her. Tror faktisk det er mye kjent med terrenget du tar bildene i å. Stå på. :))

  SvarSlett
 3. Mange fine bilder på bloggen din! Solnedganger kan man ikke få for mye av, mange fine du har fanget :)

  SvarSlett
 4. I can never get tired of sunsets or the sky! I would love to own a photoshop program one day two sometimes add different aspects or scenes. I too change it up with some basic programs I have but for the most part I post them as is:) These are beautiful!

  SvarSlett