torsdag 22. april 2010

"Fuglejakt"....


Fikk litt ekstra tid her i går og pakket sekken og ruslet opp i skogen for å se om det dukket opp noe å ta bilder av...
Siden det ikke er løv på trærne enda er småfuglene godt synlige der de sitter og kvittrer.....men når jeg kommer rolig bortover stien med et kamera i hånda er alle sammen borte vekk......sukk!
Det rare er at når jeg er ute og trener og kommer joggende og pesende som en hval bortover så er de ikke redde i det hele tatt.......merkelige skapninger:)
Og så ble det endelig bilde av årets Hestehov:) De spretter opp overalt.


Bilde over her er tatt i hagen min og ikke oppi skogen, det kryr av fugler her ute for tiden som eter opp alt det som ligger igjen etter foringen i vinter...og litt nytt som jeg legger ut:D


De to over her hadde et eller anna på gang, om det var krangel eller flørting er jeg jammen ikke sikker på:)
Det var det som ble av bilder på denne turen, og for å være helt ærlig.....jeg tror ikke fuglefotografering er noe for denne dama, i så fall må jeg smøre meg med masse tålmodighet som jeg ikke har....Og vente til det blir såpass tørt på bakken at det går an å sette seg ned uten å bli nedgrisa av leire:)

2 kommentarer:

 1. Oj Anne, du har jo fanget noen du, og det andre bildet her var virkelig flott da gitt!!
  Forsøkt jeg også, men så kommer det alltid en skjemmende gren i veien, irriterende og vanskelig dette med fugler synes jeg.
  Kanskje kommer det av at jeg er litt fri fra tålmod, men det snakker vi ikke så høyt om du.

  Vakkert vær i dag ja du, lang sykkeltur har jeg hatt i kveldinga, og det kjennes lårene desverre :-( men det bedres etterhvert.

  Klem i kvelden til deg

  SvarSlett
 2. Koser meg med fuglene og hestehoven og våren. Fortsett med fuglebilder. Fuglene er vakre og bildene gode. Til beste for en som ikke fanger slikt med kamera.

  SvarSlett