onsdag 3. mars 2010

"Damene" mine :-)Jeg er bonde, melkebonde med andre ord og mye av tiden min går med til
melking, foring og stell av kyrne. Egentlig en veldig trivelig jobb, selv om en kan bli lei iblant....Men sånn er det vel med alle yrker?
Siden det laver ned med snø for tiden så sitter jeg inne og ser igjennom gamle bilder, de fleste tatt FØR jeg fikk meg skikkelig kamera så kvaliteten på bildene er så som så....
Uansett fant jeg disse og tenkte jeg kunne legge dem ut, om en ikke liker kyr så er det nå vår og grønnt på bildene, en liten påminnelse om at våren kommer..en gang:)


Selveste Gokua, som ikke finnes mer:(Bildene under her er fra vi slapp dem ut i fjor vår, mye hopp og sprett og krangel om hvem som skal være lederkua.....men siden kondisen er så som så etter å ha stått inne en hel vinter så går det ikke lange stunden før de legger seg ned og slapper av ei god stund!!

Enda et bilde av Gokua:)
Det er litt rart, men iblant så dukker det opp kyr som er litt spesielle og som en husker ekstra godt, fordi om de kanskje ikke har all verdens med intelligens så har de sine måter å kommunisere med oss som steller dem hver dag hele livet deres:)
3 kommentarer:

 1. Lekkert lekkert, og det nest siste bilde her, likte det bare så, og jepp, kunnne hatt det på veggen her ja, i glass og ramme :-)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for hyggelig kommentar :o) Ser at du ikke bare er melkebonde, men du har jo hester også, altså mere til felles ;o) Jeg ble litt nysgjerrig på hvor i Trøndelag du holder til da... Men jeg skal ikke si noe på at du kanskje ikke vil være så detaljert. Hva slags hester har du da?

  SvarSlett
 3. Trivelig at du har tro på western, jeg er overbevist nå, om at det er det riktige for meg. Ellen, datteren vil jo prøve litt forskjellig og gjerne litt sprang, men med hester som er grunntrenede i western ser det ut til at man har hest som kan brukes til alt.

  http://trondelagwesternriders.webs.com/index.htm

  Trøndelag Westernriders... en klubb bare et par år gammel, vi vil gjerne ha medlemmer :o) Anbefales! En trivelig gjeng med stort sett voksne amatører på ulike nivåer, men vi koser oss. Treningssamlinger(clinics) arrangeres fem seks ganger i året, og så prater vi alltid om å ta noen treningsstunder sammen uten trener også innimellom.

  SvarSlett