mandag 1. mars 2010

Det første vårtegn:D


Det var skikkelig finvær idag, ihvertfall sånn innimellom...
Sola skinte og varma faktisk såpass at jeg kunne gå ut, og ta bilder med vottene i lomma...DET er nok første gangen i år:D
Tok en runde borte ved kirka og sånn tillfeldig så jeg noe som lyste så fint på ett av trærne der borte....og jaggu hadde det begynnt å sprette!!!!
Helt utrolig, er ikke mange dagene siden det 28 minus, så dette var virkelig oppmuntrende:)
Får bare håpe knoppene overlever om det kommer en kuldeperiode til!

De store gamle trærne på kirkegården er utrolig facinerende, men en må bruke fantasien for å få til brukbare bilder ser jeg....ulempen er at det er litt begrenset hvor mye rart jeg kan finne på bortpå der for å få til bra bilder.......Er tross alt en kirkegård hvor det rett som det er sitter folk og sørger, og er ikke sikkert de setter pris på ei halvtullete kjerring som begynner å kravle rundt for å finne rett vinkel for å få tatt bilder!!

Gav blanke i det jeg egentlig skulle gjøre ei lita stund idag og tok med meg kameraet og gikk en tur.....
Ble ikke så langt og sola forsvant SELVFØLGELIG når jeg kom dit jeg skulle for å få tatt fine "solbilder" sukk!!!Uansett var det finvær tidligere idag og noen få bilder ble det:) Egentlig skulle jeg drevet og trent hest etter denne veien, men trene hest kan jeg gjøre når det er dårlig vær og:D
5 kommentarer:

 1. Oiiiii, våren :-D Jeg kjenner sola har begynt å varme nå, ja... selv om nettene fremdeles kryper nedover på gradestokken, så hjelper sola når den kommer fram etter å ha jaga vekk mørket.
  Jeg likte det første bildet - og det siste best. Vårtegn og elgskogen "vår", hehe :-D Trærne så liksom så stolte ut der de står.
  Hilsen leieboerkjærringa.

  SvarSlett
 2. Når knoppene brister ..... er vel en stund til enda, men likevel ... hadde blitt kjempeglad om jeg fant et sånt vårtegn! Men det dryppet fra taket da jeg kom hjem fra jobben, det syns jeg var herlig!

  SvarSlett
 3. Vårtegn!!! Fantastisk følelse altså!

  Flotte bilder du har tatt!

  SvarSlett
 4. Ja, det er håp for våren nå!! Likte veldig godt det siste bildet:-) Ha en flott uke!

  SvarSlett
 5. Der ja, saft og bolle plassen vår :-)

  Om nå bare våren kommer snart!!!

  SvarSlett