lørdag 11. september 2010

Tur med guttungen:)


Guttungen på 9 år er heldigvis like glad i å ut i skog og mark som jeg er, men jeg er veldig nøye med at han trenger bare å være med om han vil, har han ikke lyst til å ut i skogen så slipper han..da tar vi heller en tur når han får lyst...ganske enkelt fordi jeg vil at det ska være noe han liker og ikke noe han MÅ.
Vi tok en tur idag for å se etter tranene som holder til rundt oss..
Først fant vi en nysgjerrig hjort som helt glemte å være redd når den så oss...men etterhvert ruslet den inn i skogen og ble borte..regner med at vi møter den igjen om ikke noen jegere gjør det før oss.....


Og sannelig var vi heldige og fikk se tranene og (den i midten er årets unge) de lettet og fløy før jeg rakk å få tatt bilder av dem på landjorda, men jeg har planer om å ta en tur og prøve å få til det senere. Er begrenset hvor nærme dyra en kommer når en har med seg en skravlete 9-åring:):)

Er fullt klar over at det blir store bilder når en trykker på dem, men jeg får ikke til å forminske dem....programmet jeg bruker vil ikke gjøre det når jeg har beskjært bildene og lagret dem i redigeringsprogrammet jeg bruker..skal finne ut hva jeg gjøre feil...når jeg får tid:)

1 kommentar:

 1. Ohoi!! de fotte bildene da jente, du ser jo dyr på din vei også du :-) skremmer dem vekk jeg sikkert...

  Vær glad du kan få følge på tur, det forandrer seg etterhvert skal du vite. 17 åringen her vil ikke vite om tur lenger han, førderimot var det toppen av lykke, med sekk og matpakke..., vel, en får håpe en har lagt et grunnlag for turlykke uansett.

  Størrelsen på bilden ja, synes nå faktisk heller du skulle forandret litt på bredden av den bloggen og gjort bildene her litt større jeg da, for det fortjener dem virkelig. Kan hjelpe deg med de vettu, redigering av html, litt træl, men sikker på du greier det selv også om du forsøker. Oppskrift har jeg i alle fall.

  Redigerer alle mine bilder i PhotoScape jeg, og der er det lett å forandre størrelsen på bildene. Programmet lastes gratis ned fra nettet og er gjort på 3 minutter. Synes faktisk ikke jeg har bruk for stort mer av edigeringsfinurligheter faktisk, mer enn nok til mitt bruk ja.

  Du skrev noe om fotokurs ned på siden her, fortell fortell...

  Anneklem

  SvarSlett