fredag 9. november 2012

Vinteren har kommet


Vinteren kom fort denne høsten, allerede på oktober kom det  over 40 cm snø på kort tid og det ble en skikkelig snøstorm....
Jeg kunne godt ha klart meg uten så mye snø så tidlig, men været rår en ikke over, uansett hva en gjør eller prøver :-)Det har vært litt mangel på inspirasjon i det siste da det har vært lite å ta bilder av, men så fort jeg kommer meg ut og opp i skogen så dukker som regel motivene opp av seg selv. De stakkars bladene som ennå hang igjen på trærne  klamret seg fast så godt de kunne når snøen kom...

Det ble jo rene julestemningen i skogen, men litt for tidlig for min del siden det fortsatt var oktober når disse bildene ble tatt :-)

Sliter med å få til brukbare bilder for tiden, er en ting at både objektiv og kamera skal sendes til reparasjon, men jeg står og å "stanger" hodet i veggen for å få til noe jeg er fornøyd med...men regner med at sånne perioder er temmelig normalt og at det bedrer seg etterhvert :-)

8 kommentarer:

 1. Hallo Anne.
  Utrolig flotte vinterbilder dette.
  Skikkelig ruskeværbilder er flotte syntes jeg.
  Herlige. Kjenner peiskoslysten når jeg titter på dem.
  Ha en knuppers helg.
  Karin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Karin :-)

   Koselig å være inne når det er sånn som det der ute, men jeg syns det er litt for tidlig å få det i oktober, men lite å gjøre med.

   Ha ei flott helg du og :-)

   Slett
 2. Åh vad snö....vackra bilder. Imorgon åker jag till ditt vackra land för drevprov med Tyra på måndag...hoppas kunna fålite fina bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-)

   Og god tur til Norge, lykke til med hunden på mandag :-)
   Om du vil ta bilder av snø så håper jeg du skal litt nordover i Norge, jeg er usikker på om det er så mye snø langt sør :-)

   Slett
  2. Nej hhär regnar det. Är hos vänner i Jevnaker o skall ner till Vestfold för prov

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Det MÅ desverre sies ja, det meste er bare gått om dagen Anne, og når det nesten ikke engang gjøres rom for skikkelig dagslys er det dårlige fotoforhold. Heldigvis da har jeg etter tur utenfor landets grenser ennå bilder jeg ikke har redigert, så en får kose seg med det, så får en se om det er noe som kan blogges blant dem.
  Nå er jeg sjeleglad koffert igjen er parkert på loftet, lut lei av å være på farten blir også, borte bra men hjemme best du vet ;-) men at du gleder deg til vakre Praha det kan en forstå. Snille Berit da :-))) Var der vinterstid for noe år siden, og jøjje min, arkitektur å rette lisa mot kan en si!!! Besøk for all del den jødiske kirkegården, nesten rett i sentrum, spennende stemning som gjør at en med kamera kan gå helt amokk. Elver og broer og nei dette blir spennede ja, gleder meg til bilder allerede, og det før du har tatt dem, he he

  I dag har jeg vært i ei lita elv, med vann opp til knærne faktisk, lek med gråfilter. Fått lånt ett for å forsøke litt. Skal kjøpe selv etterhvert men noe usikker ennå på hvilket? forsøkt ND¤ men slett ikke overbegeistra faktisk. Blir bare såmturer da når en leker i vann, tar ikke sjans opå forkjølelse igjen, så kjedelig atte.

  Anneklem din vei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig der ja Anne....så lite å finne som det går ann å ta bilder av. Greit nok med himmel og vær, men ikke bestandig det er nok. Har drevet og ryddet og plukket frem kasser jeg har hatt stående nedpakket siden flyttingen nå og der fant jeg jaggu filtrene mine og...så nå spørs det om ikke jeg og må ut å prøve meg med filter igjen....Kanskje det dukker opp litt inspirasjon underveis. Må være forsiktig når du fyker rundt i bekker og elver nå da....er glatt og vettu :-)

   Slett