fredag 12. oktober 2012

Mer bilder av høsten


Høsten fester grepet mer og mer og i dag tidlig var det over 2 minus enda når klokka var 9....
Var på en liten skogstur i ettermiddag og så da at på enkelte steder har bakken frosset såpass at den ikke rekker å tine opp igjen før kvelden kommer..


Det har uansett vært utrolig mye høstfarger denne høsten, mye mer en det bruker til vanlig...eller så er det jeg som ikke har hatt tid til å se så mye på fargene før...
Har hatt problemer med internett en stund og jeg har ikke fått lastet opp så mye bilder, men tror jeg har fått ordnet det nå :-)


Noe av det fineste med høsten er kalde, klare morgener med soloppgang og tåke, det har enda ikke vært noen som har vært skikkelig "fantastiske" men jeg regner med de kommer :-)
Heldigvis har ikke været vært så verst, så det har blitt mange fine turer i skog og mark. Og flere blir det før vinteren kommer for fullt.

2 kommentarer:

 1. Skal si Anne du har dokumentert høsten vakkert!! Mange fine bilder her, som perler på ei snor, men ditt andre bilde her gikk rett i hjerte på meg gitt :-) fantastisk vakkert det ene treet blant de grønne, er vel en lønn sikkert. Lyset var så flott å på det bilde.

  Skulle ønske jeg hadde hatt litt større mulighet til å vært på tur i nærområdet jeg også, men tiden flyr og høsten er litt for kort :-( Hærlig vær da, så må vel bli tur nå i helga!!

  Klæm t dæ snuppa.

  SvarSlett
 2. Noen herlig vakre foto du har nå.
  Helt ut nydelige er dem.
  Karin

  SvarSlett