torsdag 28. november 2013

Innevær!!


Vi har et elendig vær for tiden, det regner, stormer og det som verre er...så dagene går stort sett med til å ut å gjøre det man MÅ gjøre og så inn i varmen igjen :-)
Noe som igjen betyr at jeg omsider har fått tid til redigering, sortering, sikkerhetskopiering og etterhvert, skrive et lass med mailer som jeg skulle ha gort i mange mange uker :-)

Sånn sett er det greit med dårlig vær..
Tidligere i høst var det mange utrolig fine solnedganger og oppganger, veldig greit å bo sånn at man ikke trenger å gå mer en 100 meter så har man den fineste utsikten til sola. Ihvertfall på sommers tid :-)


  Og så disse høyspentlinene som jeg hater, men lite jeg kan gjøre med dem annet enn å prøve å gjøre dem til en del av bildet...noe som ikke er like enkelt hver gang :-)
 Håper faktisk at været bedrer seg litt fremover, er lei av regn, vind og varmegrader...snart 1 desember så nå er det kuldegrader og snø som er ønske.


3 kommentarer:

 1. Åh så fina bilder. Jag gillar att fotografera solnedgångar och har massor och ingen är sig lik, det är ju det som är läckert.

  SvarSlett
 2. ENORMT! fint Anne, og heldig er den som har sett slike øyeblikk de siste ukene, synes nesten alt bare er svart jeg faktisk :-)

  Ditt nest siste bilde her fikk så en dybde, uviss hvorfor ,men har kanskje noe med treet i forgrunnen å gjøre!

  Nei! nå håper vi på bedre vær sånn at vi kommer oss på fototur snart ;-)

  SvarSlett
 3. GODT NYTT ÅR
  Ønsker deg et riktig godt nytt år i 2014.
  Takk for all kontakt og vakre bilder fra deg i året som har gått.
  Stor klems fra Karin

  SvarSlett