lørdag 6. februar 2010

Finvær:)

De fleste bildene mine har med været å gjøre, ikke så rart siden naturen og spesielt skyer og himmel har en fasinerende virkning på meg:)
Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått på trynet utom veien når jeg i mørke vinterkvelder har gått og stirra opp på himmelen:)
Var noen som klaget over at jeg bare la ut bilder av natur og ikke av hestene våre, men denne gangen er ihvertfall to av dem med på bildet:D


I dag kom det tåke eller en slags dis sigende og la seg så fint bortover jordene her:)
Prøvde å ta noen bilder, med varierende resultat gitt.....var ikke så enkelt som jeg trodde:)

De to bildene under her ble tatt en kveld det var en utrolig flott solnedgang, men fryktelig kaldt så skinnlua kom på:)Var noen spesielle skyer her en morgen, men bildene ble ikke så bra som jeg håpet, lyset som var så spesielt kom liksom ikke frem på bildet..
6 kommentarer:

 1. Litt trolsk stemning i noen av disse bilden,spesielt det første.Syn du har fått den disen fint fram,og for en nydelig himmel det var på de siste tre bildene.God helg videre!

  SvarSlett
 2. Å ja, sto utenfor her jeg også, så den tåka og tenkte skal - skal ikke - skal - skal ikke..., NÅ angres det du, men akkurat da var jeg liksom ferdig med min tur og på tur inn, skitt å!! Men dine :-) dem fikk jeg nå nytt nå da.

  I morgen kommer atter en dag vettu, nye muligheter og full ladet batteri.

  Kos deg i kvelden Anne. Snart natta her, kveldstrøtt denne huldra sjø. Klem.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder med en skikkelig trolsk stemning! Synes du har fått fanget det spesielle lyset i de fleste. Det bildet du ikke klarte; forsøk å undereksponer neste gang, ev. sett kameraet på spotmåling og mål lyset på himmelen. Det kan se ut som du har matrix-måling og da snittes alt ut.
  ...jeg er aldeles ikke ekspert, og kanskje tar jeg helt feil her, men er fasinert av lys og forsøker å lese meg litt opp... :-)

  SvarSlett
 4. Sier som Arya, nydelig bilder med trolsk stemning! Jeg syns flere av dem er veldig bra jeg! Men så har jeg heller ikke sett originalen. Vet at bildet på netthinna ikke alltid samsvarer det på minnebrikka. Forskjellen vet bare fotografen.
  Jeg kjenner "problemet" med lys/skygge - jeg bruker ofte undereksponering, ellers så blir himmelen altfor lys, noen ganger utbrent. Tar ofte flere bilder med ulik eksponering. I tillegg bruker jeg RAW, som gir muligheten for litt justering når jeg lager jpg-bildet.
  Ved å prøve og feile blir vi forhåpentligvis bedre etter hvert!
  Ha en fin dag ...

  SvarSlett