tirsdag 16. november 2010

Besøk i finværet..

Var et nydelig være ute i dag og mens jeg holdt på med stell av hestene og trilling av for så jeg to rådyr langt borte på jordet...
Jeg vurderte å hente kameraet men fant ut at de var såpass langt unna at det ble ikke noen særlig bra bilder uansett..
Dessuten skulle jeg være med guttungen til tannlegen så jeg måtte henge i for å bli ferdig..
Neste gang jeg så etter dem var de borte, jeg regnet med de hadde sprunget til skogs da ungene på skolen like ved var ute og bråkte (lekte) :-)
Jeg gjorde meg ferdig med stallen og ruslet avgårde for å gå inn....Når jeg kom på trappa kikket jeg tillfeldigvis bort i hagen og der gikk jagg de to rådyra!!!!!! like ved garasjen vår :-) Nå fikk jeg ræva i gir og var inne og hentet kameraet...De hadde allerede kommet seg et stykke unna når jeg kom ut, men ikke lenger enn at jeg fikk sånn noenlunde bra bilder av dem :-)


 De rusla rundt borti der og stoppet og spiste greiner sånn av og til, jeg listet meg så nærme jeg turte og de var ikke spesielt skvettne av seg.
Helt til den ene oppdaget at det sto en skapning i varmekjeldress og tok bilder av dem :-)
Da var de kjappe til å hoppe avgårde gitt..

Mens den ene måtte stå og spekulere bittelitt om om jeg egentlig var så farlig, men den hoppet etter den andre den og etterhvert. Flotte dyr som jeg regner med kommer tilbake, for når jeg gikk en tur i hagen etter tannlegebesøket så ser jeg masse spor etter rådyr så disse to har nok funnet ut at her er det mat!!


1 kommentar:

 1. Å Anne, nå satt jeg en ledig stund på jobben i dag og drømte meg helt bort i bildene du har lagt inn i det siste. Og nå når en skulle in for å skrive noen ord, fant en jammen noen nye blinkskudd liggende her du.

  Rådyr ved garasjen, ja det er det jammen ikke mange som har :-) Har av sorten jeg også faktisk, i hagen midt i tettbebygelsen her. De spiser rester av gammelt brød ssom jeg kaster ut, men mest trolig er det veldig sent eller nattestid de kommer på besøk, for en ser bare spor i snøen dessverre.

  Godt du nå er i blogg og fotomodus igjen, Du har vært savnet sjø, undret på hva i alle verden du holdt på med, he he. Men tiden flyr på disse kanter også, rekker snart ikke følge med faktisk, men har lovd meg selv nå at jeg virkelig skal begyne å ta livet litt mer med ro.

  Moskusen du fanget for litt tid tilbake, FOR noen bilder da jente, goså så nært, huttemegtu, men må ha vært en sinnsyk bra opplevelse også.

  Anneklem til Annevennen

  SvarSlett