tirsdag 19. april 2011

Bevere.


Tok en ny tur for å se etter beverne vi hadde oppdaget. Litt varmere i været denne gangen, men vi hadde lært at det er ikke bare bare å sitte på berget i timesvis uten skikkelige klær og sitteunderlag..så i går kveld var både varme klær og drikke, sitteunderlag og hansker med.

Ingen tvil på trærne hva som holder til her ihvertfall.
Bjørka under her var gnagd tvers av og jaggu hadde de gått løs på stammen litt lenger opp og.


Vi satt ikke lange stunden før den første kom svømmende, akkurat som den gjorde en liten runde for å se hva vi hadde fore?...et par plask med halen hadde den før den svømte tilbake og fortsatte med sitt.Alle vi har snakket med sier beveren er utrolig sky og redd for mennesker, men de som holder til her må være et unntak...vi satt lett synlig og skravla gikk nå som den bruker å gjøre når kvinnfolk treffes, og utløserknappene på kameraene tikket avgårde, men de i vannet brydde seg lite om oss.Den ene kom opp for å ta en rask runde med pelsstell før det bars ut i vannet igjen. Snodige dyr, ikke akkurat vakre, men fasinerende!

 Fortsatt dårlige bilder, men i mangel på 100-400mm objektivet så er dette det beste jeg klarer å få til, pluss at det begynnte å bli mørkt etterhvert.4 kommentarer:

 1. Fine bilda Anne, de e helt greit å setta å vent litt, når man får resultata av d her slaget :)

  SvarSlett
 2. Her mangler det ikke mye. Flotte bilder :) Pål

  SvarSlett
 3. Jøsses, snart får du den i fanget du jo :-)

  Nei, nå vil jeg ha fri og ut jeg også, blir snart gal av å ikke få ut i frisk luft.

  Klem.

  SvarSlett
 4. Nuuuudelige skapninger, de trenger ikke være søte for å være nuuuudelige :-D
  Tror jaggu de begynner å kjenne oss igjen snart...

  SvarSlett