lørdag 28. januar 2012

Nordlys:)På tide med et lite livstegn vil jeg tro :-)
Har ikke hatt tid til hverken blogging eller særlig med fotografering de siste månedene på grunn av flytting og bygging at stall. Noe som har vært et vanvittig stort arbeid, mye mer en vi hadde forestilt oss, men nå er vi snart i mål, og jeg håper på mer tid til foto.


 Utrolig nok var det klarvær de to kveldene det var nordlys nå på januar og jeg benyttet selvsagt sjansen til å prøve meg på bilder av nordlyset. Noe som er mye vanskeligere en jeg trodde :-)Jeg er ikke fornøyd med resultatet, men det kunne blitt dårligere, synd det er så få ganger i året at jeg har muligheten til bilder av nordlyset.
Svinkaldt var det å stå ute og, men absolutt verdt det når nordlyset danser på himmelen over deg..1 kommentar:

 1. Jippiiiii, det var jenta som virkelig traff med instillingene det :-) fytti katta Anne, dette var rått, så rått en en nesten ikke tror det er herfra liksom.

  Leste flere sider her på nettet jeg også, og fulgte `oppskrifta`, men har i ettertid forstått at jeg har brukt alt for lang lukker. Vel, det skal sies da at det ikke var det store spillet på himmelen når jeg drev å knipsa, men tror jeg har forstått hvordan nå i alle fall og godt er det.

  Travle tider ja har jeg forstått, men håper det roer segt litt rundt deg også nå etterhvert. Du fortjener litt mer foto og tur tid.

  Litt småforkjøla her, men tur i dag bare må det ble :-))) Kos dæ du å.

  Anneklem fra en til en annen.

  SvarSlett