torsdag 12. juli 2012

Skogstur med guttungen!


 Været har vært elendig her i det siste, (når jeg ser hvor ille været er andre steder så har jeg egentlig ingen grunn til å klage) og når det omsider ble en dag med sol i går så var jeg raskt ute med å dra med meg junioren i huset ut på tur. Som andre 11-åringer så er det stort sett morsommere så være med kompiser og spille tvspill, men han ble ihvertfall med:-)Vi så noen fulger og det meste av dem var nok årets fugleunger for de var "dunete" og lite flinke til å fly enda og både mor og far fløy rundt og brukte kjeft på oss når vi passerte, men så og si håpløst å få tatt bilder av dem når det lynkjappt flyr fra grein til grein og er borte like fort som de kom...

Og så masse blomster...er blomster overalt for tiden og det er noen å ta bilder av uansett hvor en snur seg..den under her hadde til og med selskap, det vesle strået kom i veien når jeg tok bildet, men det så ut som den drev og spiste på den så jeg lot den få matro..Etter at jeg og guttungen hadde gått et stykke kom vi til denne bekken...en veldig fin og rolig plass hvor jeg tilbringer mye tid når jeg er ute på tur. Guttungen var både varm og svett etter turen og bestemte seg temmelig fort for å avkjøle seg i det kalde vannet, mamman holdt seg på land og tok bilder....


Var en temmelig våt (men utrolig fornøyd) guttunge jeg tok med derifra og med tanke på at han har voldsomt til vannskrekk så var dette stort for han :-) Vi gikk videre oppover for å finne "matplassen" vår og spise medbrakt niste...kanelboller denne gangen:-) Men etter en stund i sola og med varm vind så tørket han så og si helt. Har vært utrolig mange fine solnedganger her i det siste og jeg legger med to bilder fra dem....en trosser glatt "storangrep" fra knotten bare for å få tatt bilder av disse...og med 4 elger som selskap her en kveld så er det virkelig verdt det..Selv om det var for mørkt til å få tatt bilder av elgene.
Nærmer seg ferietid her nå og jeg gleder meg til å komme til andre steder i landet og få tatt bilder av litt andre ting enn det jeg gjør til vanlig, selv om jeg er så heldig å bo på en plass med mange flotte fotomuligheter så er det alltid morsomt med forandringer.
3 kommentarer:

 1. Hallo Anne
  Ja dette var utrolig fine bilder.
  Gå slik i skogen og bare HØRE stillheten og fuglekvitter er bare skjønt.
  Bildet av tisteln med alle fluene var virkelig supert.
  Det måtte være et lite slektsstevne på gang der.
  Ha en herlig kveld.
  Klems fra Karin

  SvarSlett
 2. Vilka vackra bilder från er tur. En härlig blandning av vacker natur, blommor och din son. Top job!

  SvarSlett
 3. Vakker årstid vi er inne i nå, Anne. Og det fanger du flott med bildene og ordene dine. Likte knallgodt det fugleflaksebildet ditt. Sånt som jeg prøver og prøver og prøver på, men veldig sjelden er i nærheten av.
  Takk for at jeg fikk bli med på turen!

  SvarSlett