onsdag 5. september 2012

Høsten kommer...


Det har lite å si at jeg vil ha varme og bittelitt sommer en stund til enda, høsten kommer enten jeg vil eller ikke..
Høstens første storm har rast i natt og idag...og det regner i strie strømmer innimellom....
Jeg har uansett hatt et par fine gåturer i skogen de siste dagene..men det er ikke til å unngå å se at høstfargene har kommet..
Litt finvær har vi da hatt, og jeg ruslet opp til ei lita tjønn her en kveld..flott å gå i skogen nå for det er lite insekter og sola varmer heller ikke sånn at svetten renner om en rører litt på seg..
(Men jeg har uansett hatt lyst på noen uker til med sommer)


 
 Bildet over her er forresten tatt om kvelden og det under er tatt morgenen etter.....snakk om forskjell!!
Det var ikke det at det regnet litt dagen etter, men det "bøttet" ned...det var uansett fint å gå på tur, MED regnklær vel og merke :-)
 Han over her har jeg hatt nærkontakt med flere ganger i sommer og senest i går..han er litt for nærgående etter min mening og jeg tok bare et par kjappe bilder før jeg gikk videre, han har aldri gjort noe og han forsvinner når jeg klapper i hendene, men jeg føler meg ikke helt trygg på denne karen :-)5 kommentarer:

 1. Her har du fanget begynnelsen av høsten ja Anne. Heldig du som har sjansen til å stikke av når sola ser frem bak en sky :-) Lider så av foto-abstinens nå at jeg blir snart gal!! og den kan ikke!! lindres på sjukehuset engang for å si det sånn. Nitrist hele værbruket :-(

  Fine bilder da, lyngen er jo så nydelig, men litt vemod når den kommer å. Tror faktisk jeg var oppi traktene der en søndag jeg også ( regna da å :-( jeg kan legge ut et bilde på Fb å se om du kjenner deg igjen.

  Fantastisk flott ditt siste her, ser vannet hva det brer seg innover i bildet, nydelige farger også med litt frisk farge på gresset rundt, me like!!

  SvarSlett
 2. Åh vad fina bilder du visar....Vackra speglingar i sjön. Inte behöver du vara rädd för tjuren, bara fotografera du. Det har jag ju skrivit innan. Var glad att du kommer så nära...

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, men jeg er allikevel litt "småredd" når de komme SÅ nærme, men utrolig fine opplevelser :-)

   Ha en flott dag videre..

   Slett
 3. Många tack før en hærlig stund bland alla dina fina bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-)

   Ha en kjempefin dag :-)
   Anne

   Slett