lørdag 16. januar 2010

Forminskning av bilder:)

Så tidligere at bildene ble fryktelig store når de ble klikket på, men siden jeg tok det for gitt at ingen kom til å se på dem allikevel så lot jeg dem bare være, selv om jeg visste de kom til å ta stor plass etterhvert:)

Men jeg tok feil og nå har jeg for sikkert hundrede gang prøvd å få til dette med å forminske bilder før de legges ut på nett:D
Har prøvd før og, men med dårlig resultat, er sikkert utrolig enkelt, nå er ikke jeg verdens glupeste så da har jeg bare latt det være:D


Gjorde et nytt forsøk nå idag, lastet ned et program som visstnok skal forminske bilder så får vi se hvordan det går:)
Bildene ble tatt i full fart idag morrest, i 16 minus, tynn genser og tøffler, så da gikk det fort....
Ble omtrent like alle bildene, men jeg har ihvertfall gjort et forsøk på å forminske dem......
4 kommentarer:

 1. Jøss...jeg fikk det til!!!!
  Ble denne størrelsen bra mon tro??

  SvarSlett
 2. Anbefaler deg å laste ned et program som heter Photoscape(gratisprogram som du finner på Programvare på Startsia).Der er det lett å forminske bilder til ønsket størrelse.(hvis det ikke er det du har da).Men du fikk det til.Nydelige bilder du har tatt,med flotte farger.God helg!

  SvarSlett
 3. Bra du fikk det til.. Du har visst vært ut i rosa-timen :) Finfint det bildet av grinda!!

  SvarSlett
 4. Nydleig vakkert Anne :-)

  Og ja, jeg var på tur inn her for å fortelle deg akkurat det samme som Anne-Berit. PhotoScape, det eneste redigeringsprgrammet jeg benytter. Ennå ikke følt behov for PhotoShop faktisk, dyrt er det jo også!!

  Trenger du andre bloggtips, gå inn på bloggen Moseplassen (Ja :-))) hun heter Anne hun også, link finner du i bloggen min) På siden av bloggen hennes står det en `knapp` merket bloggtips, DER sjø finner du masse rart og SÅ!! enkelt forklart. Der jeg har lert det meste i alle fall, og trenger du mer hjelp, si enderlig i fra.

  Fin lørdag kveld til deg.

  SvarSlett