lørdag 16. januar 2010

Venner er som engler,
man kan ikke alltid se dem,
men de er alltid der!

3 kommentarer:

 1. Det var et vakkert 'ord for dagen'! Og helt rett også!! Jeg har noen venner jeg ikke har alt for ofte kontakt med, men jeg vet de er der når jeg trenger dem, og vice versa. Og slike er gull verdt! Og vet du - jeg har fått samme kontakten med en del blogge-venner også! Og det overrasker meg, for jeg er litt skeptisk av natur... :-)

  Uansett - gla'nyhet til deg: jeg har akkurat samme problem med Photoshop CS4 og raw-filer fra mitt nye kamera som du har med Elements 7. Så nå setter jeg i gang et søk etter hva vi skal gjøre, så gir jeg deg tilbakemelding. Vi skal nemlig ikke trenge å oppdatere redigeringsprogrammet bare på grunn av dette. Så mye vet jeg.

  Så inntil videre; ha det bra!

  SvarSlett
 2. Hei igjen, Anne.
  Det var relativt enkelt å finne løsningen. Adobe har en plug-in for Camera Raw som må oppdateres for alle nye kameraer som kommer, og for din del er det Camera Raw versjon 5.1 som må oppdateres. Bruk denne linken;

  http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4068.

  Når du går inn på denne linken så les det som står i linken 'Camera Raw 5.1 ReadMe '. Der er det utførlig beskrevet hvordan programmet ditt skal oppdateres.

  Lykke til - dette skal vi klare!!!

  SvarSlett
 3. Fantastisk nydelige bilder i innlegget under!!!
  Spesielt det midterste,,,, utrolig stemningsfullt og vakkert!!
  Takk for titten og fortsatt god helg,,,
  og ja, det er godt med gode venner som alltid er der:)
  Klæm:)

  SvarSlett