lørdag 30. januar 2010

Vintervær!!Etter et par dager med mildvær så slo det kraftig om og det snødde til gangs:)
Med en samboer som driver med snøbrøyting, så vil mye snø si det samme som at jeg blir hjemme alene ei stund:)
Men snøen sluttet og det ble et utrolig fint vinterlandskap:) desverre så kommer og så kulda når været blir sånn og i skrivende stund er det nesten 20 minus utenfor kjøkkenvinduet!!
Uansett hvor kaldt det er så er det ihvertfall veldig fint ute nå...masse snø og blå himmel på dagtid og en stor flott måne på kveldstid.

Var ute en tur nå i kveld for å ta bilder av månen, men hadde på for lite klær så jeg føyk kjappt inn igjen:) ikke ble bildene særlig bra heller, bilder av månen er vanskelig!!
Skal se om jeg kler godt på meg og tar en tur ut i morgen på dagtid for å ta bilder av snø og blå himmel isteden, hvis jeg ikke finner ut at det er bedre å være inne ved ovnen:D

3 kommentarer:

 1. Hm. Har Kong Vinter skikkelig tenkt å teste oss???

  Nydelige bilder av et flott landskap!

  SvarSlett
 2. Å ja, er det ikke flott. Fineste januar jeg kan huske på lenge lenge.
  Litt mer snø har vi fått å, nei jeg koser meg stort om dagen, det skal være sikkert og visst.
  Kaldt er det ja, å hutte tu, og på lørdagen var jegfaktisk i hagen din du, knipsa noen bilder av kirka jeg også som du kanskje ser og vil se, men ble så forhekset av noen trær der oppa at det bvar vel dem som fikk det meste av oppmerksomheten, he he
  ...og kaldt sa du?? jeg med mine raumatiske fingre..., sukk... på vei ned kirkebakken putta jeg hendene inni buksa for å varme med på huden, fikk noen utrolig rare blikk fra forbipaserende, msn skitt au :-) trodde jeg vel jeg bedrev noe helt annet i -22??? bryr meg lite, skitt sann.
  Ha en fin fin start på uka da Anne

  SvarSlett