torsdag 7. januar 2010

Og så kom kulda:)

Og kaldt ble det, -28 i skrivende stund, men i dag tidlig var det -30, litt i kaldeste laget, men jeg har uansett kledd på meg godt med klær og vært ute og tatt noen bilder, alle disse er tatt i 27 minusgrader og jeg er imponert over at kameraet faktisk fungerte helt perfekt selv etter å ha vært ute ei god stund:)Er bare bilder tatt ved kirka, selv om jeg var godt påkledd så frista det ikke å gå så veldig langt unna varmen som er inne:)
Bildet over her var egentlig bare et "tullebilde" men ble nå med lell, tenkte jeg skulle bruke det som bakgrunn på pcen.Det skjedde noe da jeg konverterte bildet over her, fargen på himmelen ble ikke helt som jeg trodde, skylder på konverteringen:D


Disse to er ikke tatt ved kirka, men bak fjøset, hundene var med, men idag måtte de inn igjen etter 10 min grunnet frossne labber!


4 kommentarer:

 1. ÅÅå vakkert vakkert, men du så underlig og morsomt det er å se bilder fra eget miljø!! Føles som julaften faktisk hver gang jeg ser du har lagt inn noe nytt :-) Blitt glad i denne bloggen jeg!!

  Kirka ja, nydelig, og der har en hatt mange stunder du, både gode og triste. Minner fra egen konfirmasjon strømmer på, og på et av bildene dine her ser jeg treet sm gravstenen til besteforeldrene min ligger under. Mormora mi faktisk har knytt et stort teppe som henger innendørs der, på høyre siden når en går opp midtgangen.

  Kaldt ja, brrr..., men du så vakkert. Kan nesten ikke huske sist det var så kaldt jeg faktisk. Og hundene, stakkar, smør nå de potene godt så de ikke sprekker.

  Nesten så jeg undrer på om du faktisk bor på den prestegården???

  SvarSlett
 2. Hihi...takker for kommentar, er mange som har minner fra denne kirka og området rundt, jeg treffer rett som det er på folk som har historier knyttet til kirka eller gården. Er mange gamle damer som kommer innom og forteller at de har jobbet på gården for mange år siden eller så har de minner om den og den presten som bodde i prestelåna:) veldig artig for oss som er yngre å høre..

  Stemmer at vi bor her, i det røde huset like ved parkeringsplassen til kirka:) Er vi som forpakter prestegården;)

  SvarSlett
 3. wonderful winter images .. beautiful snow and sky too! Happy New Year!

  SvarSlett
 4. Oioi, også her var det mye flott å se på!

  SvarSlett