tirsdag 29. januar 2013

Enda mer nordlys...og litt måne :-)


 Kameraet står alltid klart i disse tider, med fjernutløseren på, og stativet like ved....og blikket går stadig opp på himmelen når det mørkner i håp om nordlys eller fine bilder av månen....Siden de er lite å fange i linsa for tiden så blir det stort sett "mørkebilder"....mens man venter på lysere og ikke minst varmere tider :-)
Var på en lang skogstur i helga, med kamera, men ikke et bilde ble tatt da det rett og slett ikke var noe å ta bilder av, men vi brente bål, grillet pølser og gikk på oppdagelsesferd på områder der det sjelden er folk og jeg har funnet meg flere flotte plasser som skal besøkes igjen.Skulle egentlig være med min bedre halvdel å trene hest en kveld etter at det hadde blitt mørkt, men det ble bråstopp så fort jeg kom ut døra og fikk se et grønt lys på himmelen....han måtte med andre ord trene hest alene den kvelden :-)


Det må fortsatt litt redigering til for å få "balanse" mellom det gule lyset fra bebyggelsen og nordlyset. Skulle gjerne fått bort mye av det gule, men lite å gjøre med.
Bildet under her var egentlig tatt bare fordi jeg syns det var så fasinerende med skyene som kom i full fart fra høyre og månen som forsvant temmelig fort :-)


3 kommentarer:

 1. Steike for noen flotte bilder! Blir kjempeinspirert til å komme meg ut i mørket for å glo på og knipse grønn dansende himmel, men jeg tror nok jeg skal vente noen dager til...
  Jeg syns bildene blir så spennende med det gule bylyset som kontrast til nordlyset, jeg. Det gir dem det lille ekstra som får meg til å bli sittende og nyte ekstra lenge. Favoritten min er kanskje nr 4 med nordlyset som et spennende skille mellom bylysene og den svarte himmelen - og akkurat passe med omgivelser. Likte også det siste bildet veldig godt med strålene som sprer seg ut fra månen like før skyene "spiser den opp" :-)

  SvarSlett
 2. Åh så vackert...inget vi ser här nere i söder....supervackert och är glad att du visar oss!! Top job!!

  SvarSlett
 3. Hallo Anne.
  Å så heldig du er. Nordlys er noe av det vakreste jeg vet.
  Har ikke sett slikt siden jeg var barn.
  Nydelige foto du har.
  Klems og ha en fin kveld.

  SvarSlett