onsdag 6. juni 2012

Dagene rusler og går..


 Dagene rusler og går, samme med været, sola skinner innimellom, men så kommer det skikkelige regnskurer som gjør alt gjennomvått og klissete...håpløst....men du og du for noen flotte fotomotiv som dukker opp når det er sånn. Har kommet meg ut på tur hver dag denne uka da hestene jeg trener har fått fri for en stund, gjør dem godt å få komme på beite etterhvert og bare være hester...


  Fuglen over her fant jeg ut navnet på, og så har jeg klart å glemme det igjen...jaja....sånn kan det gå :-)
 Bekkeblommen under her er en av mine yndlingsblomster, nydelig farge på den :-)
 Tok en lang rusletur idag, fotosekk, stativ og musikk på ørene, så når vi trente hest i går at en del bekker hadde blitt store etter alle regnskurene som har vært de siste dagene. Ble et stykke å gå, men det gjorde egentlig ingenting, er godt å gå sånn alene, høre på musikk og tenke over store og små ting..
Slet med fokuseringen på bildene jeg tok ved denne bekken, vet ikke hva som skjer, men det er mest trolig hun som tar bildene som gjør ett eller annet rart:-)

Og så endelig dukket denne opp, har lett etter den lenge nå, men har ikke sett snurten av den når jeg har hatt med kamera....Og selvfølgelig dukket den opp når jeg sto med 10-20mm vidvinkel på kameraet og det sto godt montert på et stativ!! men etter en kjapp runde med skifting av objektiv så ble det noen bilder, ingen særlig bra, for den var langt oppi fossen, så to som fløy rundt oppi der så det er vel et par med unger. Hadde ikke med regnklær så jeg får ta turen igjen senere en dag.
Jeg er uansett veldig fornøyd med å ha fått noen bilder med den :-)

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett