onsdag 13. juni 2012

Nærbilder av planter..eller forsøk på nærbilder er vel mer riktig:))Må ærlig innrømme at det å ta skikkelig fine nærbilder av blomster og planter er noe jeg ikke kan, men ser mange flotte bilder rundt omkring på bloggene til folk:)
Så idag kom macroobjektivet og en mellomring på kameraet og jeg og hunden tok en rusletur rundt omkring... Og dette var vanskeligere enn jeg regnet med, slet litt med fokusen, men når jeg omsider skjønnte at her var det ikke bare å sitte på huk eller kne...her måtte en ned på magen så ble det litt bedre, men nei, er ikke fornøyd med resultatet, men dette syns jeg var morro så det blir flere turer med macroobjektivet..
Men da UTEN hunden som syns det var veldig morsomt når matmor lå langflat i gresset og kom fykende for å få kos og la seg rett ned forran meg...det var de blomstene!!! :-)
6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk Asbjørg, men det kunne blitt bedre,
   fine farger ble det nå ihvertfall :-)

   Slett
 2. Hei Anne.
  Det øverste og nederste falt jeg for, Særlig det nederste, det er veldig fint syntes jeg.
  Vet ikke hva du har, om det er macro objektiv eller vanlig objektiv.Men uansett så syntes de var fine.
  Morgenklem fra Karin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karin :-)
   Tusen takk for kommetar, du er en skikkelig morgenfugl ser jeg :-)
   Har et 60mm objektiv som regnes som macroobjektiv, men jeg har vært litt for dårlig til å bruke det, men det var faktisk morsomt så tror jeg vil gjøre flere forsøk.
   Ha en kjempefin dag Karin
   Klem fra Anne

   Slett
 3. Skjønner ikke helt jeg da hva som var litt sånn misslykka med dette?? fokus+ synes bildene var kjempefine jeg Annem, og min favoritt var faktisk det andre bilde av Skogsstjerna :-) 3. sist! fantastisk fokus der, men skikkelig dust i bakrunn, det liker nå jeg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne :-)
   Jeg syns ikke de ble skarpe på den lille flekken jeg ville de skulle bli skarpe :-P
   Men jeg ble veldig fornøyd med fargene...og idag fant jeg jaggu et hull i et råtten trestamme der det bor blåmeiser :-) fikk tatt noen biler og så en rødstrupe, men DEN hadde ingen planer om å la meg få tatt noen bilder nei...sukk!!
   Sent i kveld stikker jeg opp i skogen for å vente på solnedgangen, og med min flaks så blir det ikke noe solnedgang i kveld...hihi:-)

   Slett