torsdag 21. juni 2012

Enda mer blåmeis:) Er liksom ikke helt ferdig med dette blåmeisparet vi har hos oss :-) Flotte små fugler som sliter som bare det for å fø opp ungene sine.
Guttungen har nå fått sommerferie og i går satte vi opp kameraet på stativ, zoomet inn og koblet på fjernkontrollen...og så gikk vi og satte oss et stykke unna og ventet, og hver gang de små travle kom med mat var det bare å trykke på fjernkontrollen så ordnet kameraet resten.. Desssverre er fuglekassene såpass høyt oppe på veggen at det er litt for langt unna til at det blir knallbilder, men disse får duge:-)

Driver og roter rundt med et nytt og for meg ukjent redigeringsprogram, som lever litt på egenhånd så noen av bildene har fått en litt annen farge en jeg vil.
Siden vi kunne sitte litt i skjul for fuglene i fuglekassene på veggen så dukket det opp enda flere beboere mens vi satt der, så dårlige som disse kassene er trodde jeg ikke noen ville bo der, men der tok jeg visst feil. Etter en stund kom den under her elegant "seilende" inni en kasse....det er en svale, men jeg er ikke sikker på hvilken, mulig det er en låvesvale hunn.....??
Dette bildet ble veldig dårlig, men taket på kassen skygget for hullet sånn at det ble umulig å se fuglen. Så jeg måtte redigere nokså mye på dette..


Og så har vi denne da: den er ikke så nøye med hvor den bor og om taket er litt utett så er de greit (det skal lages nye fuglekasser til neste år)
En utrolig kjapp liten fugel, men etter flere forsøk ble dette resultatet.Er ikke sikker, men mener det er fluesnappere som er i den kassen. Har ihvertfall sett et par som holder til rundt her.

1 kommentar:

  1. Herlige bilder du.
    De har noen travle dager nå ja.
    Ønsker deg en fin midtsommershelg.
    Klems fra Karin

    SvarSlett