søndag 3. juni 2012

Søndagstur 3 juni Dagen startet med skikkelig plaskregn så turen for å se etter fossekallen avlyste jeg temmelig kjappt, men utover ettermiddagen bedret været seg og jeg fant frem fotosekk, sjokolade og regnklær før jeg ruslet avgårde.
Målet var stedet der fossekallen holder til, men jeg så ikke snurten av den i dag heller..typisk!!
Jeg ruslet videre og bestemte meg for å ta av fra skogsveien og gå oppover skogen og inn på noen myrer lengre inn, men jeg kom ikke så langt før denne karen dukket opp...Det ble ingen bilder av fossekall i dag heller, men ei lavskrike som pusser fjærdrakten er like bra :-)
Er ikke helt sikker på hva slags fugl den under her er, den virket litt "uerfaren" der den flakset rundt så det slo meg at det er en ungfugl, men jeg vet ikke..mulig en trostefugl av en eller annen type??

De fleste bildene jeg tar blir sånn som det over her, om jeg i det hele tatt rekker å få med fuglen før den er fløyet :-)


Hadde det helt greit når jeg satt og spiste sjokoladen min idag og hadde denne utsikten..Om jeg ikke roter noe fryktelig så går sola ned i denn retningen og en skikkelig flott solnedgang over der hadde ikke vært dumt :-)

2 kommentarer:

 1. Da sjø har jeg fått en lang fin tid i fotobloggen din, til kveldsmaten og en stor kopp varm te :-)

  Skal si du imponerer Anne, og alle de fine bildene av fugler som du har! ikke god på det i det hele tatt jeg desverre. For dårlige linser og litt for lite tålmod sikkert. Fossen var helt ny, hmmm alle plasser en skulle vært. Gi meg bare litt tid og litt bedre vær da, sukk

  Klem! helt klart klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne :-)
   Er ikke god på å sitte og vente jeg heller, så de fleste fuglene bare dukker opp sånn helt pluttselig når jeg surrer rundt og da må jeg være kjapp i avtrekkeren og få tatt bilde...noe som er utfordrende nok..hihi!
   Den fossen er kjempefin, masse fotomuligheter ved den, spesielt i finvær...men siden det finværet aldri kommer så er det vel like greit å belage seg på å ta bilder av den i regn og tåke :-)
   Hadde litt planer om å ta bilder av grantrær i tåken i dag, men skikkelig kink i nakken og ei skulder setter visst en stopper for det...sukk!!
   Ha en fin dag Anne :-)

   Slett