søndag 24. juni 2012

Søndag og finvær:-)Det har faktisk vært sånn noenlunde bra vær de siste dagene og jeg har brukt hvert et ledig øyeblikk til å ut med kamera. Idag ruslet jeg bare en tur langs gårdsveien vår, og utrolig hvor mye fine blomster en finner bre ved å gå en liten tur, hadde planer om en tur innover til elgkadaveret, men da jeg hørte snakk om at det muligens ble torden i ettermiddag avlyste jeg:)
Heldigvis ble det ikke torden, men litt regn.Denne har kommet med full styrke nå, hatet av noen og elsket av andre, jeg syns den er fin, men vil ikke ha den på plena mi:))Så ikke denne vesle edderkoppen før jeg hadde tatt noen bilder av blomsten, stakkaren var vettskremt og forsvant temmelig fort.

Mye bilder, men siden jeg bruker denne bloggen som "minnebok" fra turen mine blir det en del bilder.
Og så de blåmeisene jeg har fulgt med en god stund, er ikke lenge før de forsvinner nå, og jeg håper de klarer seg og kommer tilbake til fuglebrettet i vinter...
 Ikke lenge til de kommer ut av kassen nå, jeg krysser fingrene for at det går bra og at kattene eller andre "rovdyr" ikke finner dem...


Og så den som bor i nabokassen da, er i fullt arbeid den og...


De to under her møtte jeg mens jeg gikk etter gårdsveien idag, den nederste er vel en unge ifra i år? ihvertfall virket fjærene litt "pjuskete" enda :-)


Driver fortsatt og roter rundt med et nytt redigeringsprogram, vet ikke helt om jeg skal bruke det enda, men det fungerer ihvertfall bedre enn hva Elements gjør på mac....Ser at bildene av blåmeisene er litt uklare, men de er forstørret en del....Er sikkert mer justering på det redigeringsprogrammet, men jeg har ikke funnet ut alt enda:-)

2 kommentarer:

  1. Superfina bilder! BLåmesungarna i holkhålet var ju för söta. Vackra bilder på blommorna, macro obj eller? Skall köpa ett macro, har ju Canon meed. Var har du för nytt program? Jag tänkte ev köpa Elements 10

    SvarSlett
  2. En tur trenger neppe være så lang sjø for at den skal være fin, og en skal få gode kameraopplevelser Anne, mange blinksludd her!! og den blåmeisa var nå bare så søt. Trenger mye mer erfaring og øvelse for å knipse de fine fuglebilder jeg, og mye øvelse fikkk en jo på Runde i helga, men synes det er vanskelig jeg gitt :-)

    På tur litt lenger nord i landet du eller??

    Anneklem til Annne.

    SvarSlett